Dua Lipa: Η αποκάλυψη για τον Anwar Hadid θα σε κάνει να λιώσεις

Αυτός που κάνει ο φίλος της θα το ζήλευαν όλες.

Η Dua Lipa είναι μία από τις τραγουδίστριες της νέας γενιάς, η οποία έχει μεγάλο κοινό και απίστευτο ταλέντο. Η 25χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα Instagram account το οποίο ακολουθείται από τουλάχιστον 68 εκατομμύρια fans και κάθε της post συγκεντρώνει πλήθος likes και σχολίων.

Βρίσκεται σε σχέση με τον μικρότερο αδερφό των Hadid, Anwar και πρώτη φορά μίλησε για εκείνον και τον έρωτά τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair.

dualipa 210473160 2864982733753868 348788329050851842 n

(Photo credits from Vanity Fair and @venetialscott)

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Πριν σου πω ή μάλλον σου παραθέσω τι είπε η Dua για τον σύντροφό της, είναι ευκαιρία να σε ρωτήσω αν είδες την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Η Dua Lipa άλλαξε τα μαλλιά της και το νέο αυτό look της πάει απίστευτα.

Οι αφέλειες είναι μια ριζική αλλαγή, που δεν πάει σε όλα τα κορίτσια, όμως η Dua έχει πραγματικά πρόσωπο καμβά και ότι και να κάνει της ταιριάζει απίστευτα, και δεν την έχουμε δει με λίγες αλλαγές τον τελευταίο χρόνο.

Η Dua Lipa έκοψε αφέλειες- Δες το νέο hair look της (photos)

Η αποκάλυψη για τον Anwar Hadid που σίγουρα δεν περίμενες

Η Dua Lipa τα τελευταία δύο χρόνια περίπου είναι σε σχέση με τον μικρό αδερφό της Gigi και της Bella, Anwar Hadid. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της στο Vanity Fair μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάτι για τον αγαπημένο της που ίσως δεν περίμενες να ακούσεις.

«Ο Anwar είναι μισός Ολλανδός, οπότε είναι επίσης αρκετά Ευρωπαίος ορισμένες φορές. Πάντα μου αρέσει να ρωτάω αν του αρέσει μια φωτογραφία πριν την δημοσιεύσω. Αλλά νομίζω επίσης ότι μερικές φορές είναι γλυκό που του αρέσουν πολύ άσχημες φωτογραφίες μου. Και τον κοιτάζω, περίεργα και με απορία, «Αλήθεια;» και εκείνος απαντά, «Τη λατρεύω». Ε και μετά τον αφήνω να τις δημοσιεύσει, αν και δεν μου αρέσουν καθόλου», ανέφερε η Dua.

Και η δήλωση της αυτή με κάνει να σκέφτομαι και να χαίρομαι που υπάρχουν άντρες που δεν έλκονται 100% από κάθε τι φτιαχτό και «ψεύτικο» και δηλώνουν περήφανα πόσο τους αρέσει κάτι πολύ φυσικό.



Anwar, είσαι πολύ φίλος μας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved