It’s Natasha Kay: 5 φορές που την είδαμε με μαγιό και μείναμε άφωνες (pics+vid)

To κορίτσι του TeenQueen πιο hot από ποτέ.

H Natasha Kay δεν χρειάζεται συστάσεις. Την ξέρεις καλά και την ακολουθείς φανατικά στα social media. Σίγουρα την έχεις δει και στο TeenQueen στα βίντεο που κάθε τόσο κάνει, ωστόσο το πιο συχνό μέρος που μπορείς να τη βρεις και να την απολαύσεις, είναι το Instagram account της.

Από εκεί βλέπεις πώς περνάει τις μέρες της, τι συμβαίνει με τα επαγγελματικά της κ.ο.κ. Στο Instagram της είδαμε κι εμείς πέντε φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες πραγματικά μας έκοψε την ανάσα.

Natasha Kay: 20 φωτογραφίες της που αποθεώθηκαν από το Instagram

itsnatashakay 67389090 504883503589215 2177844444832165402 n

Οι φορές που την είδαμε με μαγιό

Η Natasha Kay είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να αμφισβητήσεις, πόσο μάλλον αν την ακολουθείς και βλέπεις το υλικό της στο Instagram. Έχει εξαιρετική φωνή και κάθε της τραγούδι γίνεται trend.

Συν τοις άλλοις έχει και εξαιρετικό σώμα. Απίστευτες αναλογίες και τρομερά γυμνασμένο. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που την έχουμε δει να γυμνάζεται στο account της. Με αφορμή λοιπόν ένα πρόσφατο post που έκανε στο Instagram account της, ψάξαμε και βρήκαμε 5 φορές που έβαλε μαγιό και μας εντυπωσίασε.

Με μια γρήγορη ματιά πάντως είδαμε πως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο της χρώμα, αφού στις περισσότερες φωτό φοράει πορτοκαλί μπικίνι. Μήπως να πάρεις κι εσύ ένα για τις διακοπές σου;

Το βίντεο με τη γυμναστική της

Αν αναρωτιέσαι πάντως πώς διατηρεί τις πλούσιες καμπύλες της, που παραπέμπουν πολύ στον Kardashian σωματότυπο, δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.



Στο μεταξύ, με ένα click στη gallery θα δεις και τις φωτογραφίες της, που μας εντυπωσίασαν.

Cover photo: @itsnatashakay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved