Hailey-Justin Bieber: Οι photos από τη Μύκονο σε στέλνουν κατευθείαν διακοπές

Το διάσημο ζευγάρι έκανε tour στα ελληνικά νησιά.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αποτελεί ένα από τα αγαπημένα teen ζευγάρια του Hollywood, αλλά και δικό μας εδώ στα headquarters του TeenQueen.gr. Μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να θέλαμε τον Justin ζευγάρι με τη Selena Gomez, όμως αποδείχθηκε οι δύο αυτοί δεν ήταν γραφτό να είναι μαζί.

Με τη Hailey Baldwin είναι παντρεμένοι περίπου 3 χρόνια, και η είδηση του γάμου τους το καλοκαίρι του 2018 ήταν κάτι που κανένας δεν περίμενε πραγματικά να ακούσει. Hailey και Justin είναι απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και συνεχώς μας αποδεικνύουν, πως ήταν meant to be να είναι μαζί αυτοί οι δύο.

Στο μεταξύ δες εδώ τη φωτογραφία της Hailey που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes σε λιγότερο από 14 ώρες.

Οι διακοπές τους στην Ελλάδα

Οι δύο νέοι μάλιστα αποφάσισαν να ταξιδέψουν τον έρωτά τους και εκτός Αμερικής, κάνοντας φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα. Εδώ και μία εβδομάδα, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin κάνουν tour στα ελληνική νησιά, με τη Μύκονο φυσικά να αποτελεί τον τελικό προορισμό τους.

justinbieber 208205353 372292341281718 7084751994608075628 n

Στο μεταξύ έκαναν μια στάση στη Μήλο και την Ίο, όπου και θαύμασαν τις απέραντες ομορφιές των Κυκλάδων.

Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο μας έφεραν σε εντελώς καλοκαιρινό mood

Εδώ και λίγες ημέρες διανύουμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, και η ανάγκη για διακοπές είναι πια πιο έντονη από ποτέ. Έχοντας περάσει έναν χειμώνα γεμάτο περιορισμούς, διάβασμα και απέραντη κούραση, με τηλεκπαιδεύσεις και online εξεταστικές (αν είσαι ήδη φοιτήτρια), είναι λογικό να θέλεις να πας κάπου να ξεκουραστείς.



Και τα story και οι φωτογραφίες του Justin και της Hailey σε έστειλαν ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές και την παραλία. Γιατί άλλωστε σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο, από μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης σε κάποιο νησί με τις φίλες σου;

Οι Biebers πάντως από ότι είδαμε πέρασαν περίφημα στα ελληνικά νησιά και ιδιαίτερα στο νησί των Ανέμων από όπου και ανέβασαν το περισσότερο υλικό τους.

Δεν έχει γινεί γνωστό αν είναι ακόμη στη Μύκονο ή αν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους, τις φωτογραφίες τους όμως δεν θα τις ξεχάσουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved