Hailey Baldwin: Η φωτογραφία της με μαγιό που ξεπέρασε το 1 εκ. likes σε 14 ώρες

Η σύζυγος του Justin Bieber ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τι και αν την τελευταία εβδομάδα οι μετεωρολόγοι λένε ξανά και ξανά πως θα έχουμε βροχές και καταιγίδες. Μπορεί εσύ να παίρνεις κάθε μέρα μαζί σου μπουφανάκι και ομπρέλα, όμως τελικά βροχή πουθενά.

Σήμερα ειδικά δεν σου χρειάζεται καθόλου, γιατί μόλις δεις τη φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε η Hailey Bieber στο Instagram account της, όσο να ‘ναι θα ζεσταθείς. Ξέρω ότι ανυπομονείς να έρθει κι επίσημα το καλοκαίρι (και αυτό θα γίνει μόλις τελειώσεις με τις εξετάσεις) και με τη φωτό αυτή της Hailey θα ζηλέψεις λίγο.

Summer begins

Η σύζυγος του Justin Bieber ξεκίνησε τις διακοπές της με την κολλητή της και το παιδάκι της, και φυσικά δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει για τις νέες περιπέτειες που ξεκίνησαν οι δυο τους.

Στο Instagram account της, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από τα πρώτα εικοσιτετράωρα των διακοπών της και με δύο συγκλονιστήκαμε για διαφορετικούς λόγους.

Η hot φωτό με bikini που ανέβασε

Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε έδειχνε την ίδια τη Hailey μέσα στην πισίνα του σπιτιού που μένει αυτές τις μέρες, και ξαπλωμένη σε ένα στρώμα. Σαφώς και ζηλέψαμε όλο το σκηνικό, όμως δεν μπορούμε να μη σταθούμε και να μη σχολιάσουμε το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Hailey φορά το μπικίνι της και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της. Το συνολικό post με τις φωτογραφίες της συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes και δεν αναρωτιόμαστε γιατί.

Και μιας και μιλήσαμε για καλοκαίρι η Hailey Bieber μας δείχνει το απόλυτο beach dressing του καλοκαιριού

Η φωτογραφία με το μωρό που λατρέψαμε

Ναι, σίγουρα η φωτό της με το μπικίνι ήταν πολύ hot και ζηλέψαμε την ξεγνοιασιά, όμως πώς γίνεται να μην είδες και τη φωτογραφία με το χαριτωμένο μωράκι της φίλης της στην αγκαλιά της.

Το στιγμιότυπο ήταν υπέροχο και δεν θα είναι ψέμα αν σου πούμε πως τη φανταζόμαστε ήδη μαμά.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved