Brooke Shields: Η 18χρονη κόρη της φόρεσε το φόρεμα που έβαλε η μαμά της πριν 23χρόνια

Η ιστορία τελικά επαναλαμβάνεται;

Η Brooke Shields είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα ακόμη και σήμερα που διανύει το 56ο έτος της ηλικίας της. Είσαι πολύ μικρή για να την θυμάσαι, όμως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, ακόμη και μικρές να έχεις δει την ταινία Γαλάζια Λίμνη. Η Brooke λοιπόν ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας και αν τη δεις ίσως και να τη θυμηθείς.

Η 56χρονη ηθοποιός έχει μία κόρη, τη Rowan, η οποία είναι 18 χρονών και πριν από μερικές ημέρες τελείωσε το λύκειο. Μάλιστα, στον χορό που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της σχολικής της χρονιάς, η 18χρονη έκανε μια τρομερή εμφάνιση που μάλλον κάτι θα σου θυμίσει.

Και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Η Rowan πήγε στην τελετή αποφοίτησης της και φόρεσε ένα φόρεμα που κάπου έχουμε ξαναδεί. Η 18χρονη αναδημιούργησε το look της μαμάς της, από τις Χρυσές Σφαίρες το 1998.

https://www.instagram.com/p/CPwAyO5HprH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω.

Να, αυτό το τραγούδι άρχισα να ψιθυρίζω όταν είδα τη Rowan να φορά το κόκκινο gown της Brooke Shields στην τελετή της αποφοίτησης του σχολείου της. Το φόρεμα αυτό φόρεσε το 1998 η 56χρονη ηθοποιός στις Χρυσές Σφαίρες, ούσα υποψήφια για βραβείο για τον ρόλο της στην ταινία Suddenly Susan.

Πατώντας εδώ θα δεις 5+1 υπέροχα φορέματα για την ημέρα της ορκωμοσίας σου.

«Νόμιζα ότι ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όταν είχα πάρει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και φορούσα αυτό το φόρεμα το 1998, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει να δω την κόρη μου να το φοράει στον χορό της. Περήφανη μαμά», έγραψε η Brooke στο caption της φωτογραφίας της.

Η Rowan είναι κόρη της Brooke με τον σύζυγό της Chris Henchy. Οι δυο τους είναι επίσης γονείς σε μια 15χρονη κόρη που ονομάζεται Grier.



Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Brooke στο Instagram account της στη gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved