Η Kylie Jenner μοιάζει με την Pocahontas στις νέες φωτογραφίες

Η νεαρή Jenner τούς άφησε όλους άφωνους για μία ακόμη φορά.

Σίγουρα λες εντυπωσιακή την Kylie Jenner. Σε κάθε της ανάρτηση έχει κάτι που σε κάνει να σταματήσεις για λίγο ό,τι κάνεις και να εστιάσεις. Ήδη από τις εποχές του ριάλιτι της οικογένειας Kardashian, κάποια μέλη ξεχώρισαν. Εκείνη μπορεί να ήταν τότε πιο ηπίων τόνων και περισσότερο κλεισμένη στον εαυτό της, ωστόσο, ξεχώριζε ακριβώς για αυτό.

Όταν άρχισαν να περνούν τα χρόνια και η Kylie ανεξαρτητοποιήθηκε περισσότερο, έδειξε τι μπορεί να κάνει. Έφτιαξε τη δική της επιχείρηση και πρόσθεσε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Πρόσφατα, το αγαπημένο σου κορίτσι επισκέφτηκε την παραλία και φόρεσε ένα outfit που παρέπεμπε στην Pocahontas. Ειδικά αν το συνδυάσεις στο μυαλό σου με τα μακριά μαύρα μαλλιά και το χτένισμα στο πλάι.




Δε θα σου κάνει, λοιπόν, εντύπωση που η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια likes και, μάλιστα, πριν προλάβουν να περάσουν δύο μέρες. Όλοι οι χρήστες του Instagram έσπευσαν να κάνουν αποθεωτικά σχόλια για την Kylie.

Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery και να σκεφτείς το αν συμφωνείς με την αποθέωση της ανάρτησης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved