Lucifer 5η σεζόν: Ο Ellis γιορτάζει την επιστροφή με μία καθηλωτική φωτογραφία

Η αναμονή τελείωσε. Η σειρά επιστρέφει σε δύο μέρες με νέα επεισόδια.

Ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια. Σκέφτεσαι την επάνοδο του Lucifer και κάτι σε ενθουσιάζει. Λογικό και αναμενόμενο, αν με ρωτάς, αφού ο Tom Ellis μάς έχει εθίσει στην παρουσία του Mr. Morningstar. Είναι ωραίος, γοητευτικός, με ένα βλέμμα που σε καθηλώνει και μία προφορά που εύκολα μπορεί κι εσύ να τη βλέπεις πολύ σέξι.

Επιτέλους, μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν ενός χρόνου, το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν επιστρέφει. Ο Lucifer με τον δίδυμο αδερφό του έχουν δημιουργήσει σίγουρα πολύ μεγάλη αγωνία. Ο Michael μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να τα βρει μαζί του και στο μεσοδιάστημα την πληρώνουν και όλοι γύρω του.




Ο Tom Ellis, που υποδύεται τον διάσημο χαρακτήρα, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για να γιορτάσει την επάνοδο της σειράς την Παρασκευή που μας έρχεται -28/5-. Αυτή είναι μία κοντινή φωτογραφία του προσώπου του, στην οποία, σύμφωνα με το caption, εικονίζεται ο Michael κατά τη διάρκεια των μηχανορραφιών του.

Η φωτογραφία του Ellis είναι απλά εξαιρετική και το βλέμμα του, παρά το ότι δεν κοιτάει απευθείας στον φακό, θα σε κάνει να τον ερωτευτείς λίγο περισσότερο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved