Mad Video Music Awards 2021: Τα μουσικά βραβεία έρχονται ξανά και ιδού όλες οι υποψηφιότητες

Μπήκες να ψηφίσεις το αγαπημένο σου τραγούδι (και όχι μόνο);

Αν υπάρχει κάτι που μας έχει λείψει ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο με την πανδημία και τον περιορισμό των συνωστισμών, αυτό είναι σίγουρα οι συναυλίες. Οι στιγμές εκείνες που αγκαλιαζόμασταν με τους φίλους μας τραγουδώντας και απολαμβάνοντας από κοντά τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Μια τέτοια μορφή συναυλίας λοιπόν είναι και τα Mad Video Music Awards, τα οποία έχουμε να παρακολουθήσουμε από κοντά από το καλοκαίρι του 2019. Πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκαν για ευνόητους λόγους, τα είδαμε όμως τον Ιανουάριο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας μαγνητοσκοπημένα.

Φέτος, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το αν θα πραγματοποιηθούν σε κάποιον ανοιχτό εξωτερικό χρόνο, ξέρουμε ‘όμως ήδη πως θα προβληθούν και πάλι από τη συχνότητα του Mega.

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής! Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA και θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και acts γεμάτα ενέργεια από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς. Οι υποψηφιότητες των φετινών Mad Video Music Awards ανακοινώθηκαν και μπορείς να ψηφίσεις στο www.mad.gr και στο www.mad.tv/madvma2021/ για να δώσεις κι εσύ τον δικό σου νικητή.

Δες παρακάτω στη gallery τις υποψηφιότητες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved