MAD VMA 2020: Έχουμε φωτογραφικό υλικό πριν την τηλεοπτική προβολή των βραβείων

Πριν δούμε τις εμφανίσεις στην οθόνη μας, ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες.

Τι θα έλεγες για μια κλεφτή ματιά σε όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη βραδιά των μουσικών βραβείων του Mad; Τι κι αν αυτή η χρονιά μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, έχουμε προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τις αγαπημένες μας εκδηλώσεις, οι καλλιτέχνες έχουν βρει τον τρόπο να μας κρατούν συντροφιά με τη βοήθεια των διαδικτυακών live αλλά και των social media.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τα Mad Video Music Awards, ενώ πέρασαν 40 κύματα μέχρι να πραγματοποιηθούν, θα προβληθούν στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η μουσική αυτή εκδήλωση που τόσο αγαπάμε, πραγματοποιήθηκε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και φυσικά λόγο κορονοϊού, χωρίς κοινό, ωστόσο πρόκειται να προβληθούν στην τηλεόραση και σίγουρα αυτό δεν θα το χάσουμε!

Τα βραβεία έχουν δοθεί και ήδη μέσα από τα social media έχεις δει τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών. Εκείνο που σίγουρα δεν έχεις δει είναι το φωτογραφικό υλικό από την απονομή των βραβρίων, πριν την παρουσίαση των acts στην τηλεόραση. Τι λες, θέλεις να ρίξεις μια ματιά μέχρι την ημερομηνία των MAD VMA 2020;

Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved