Kendall Jenner: Η αποκάλυψη για τη ζωή της που δεν περίμενες να ακούσεις

Η εξομολόγησή για τον εθισμό της θα σε σοκάρει!

Το μοντέλο αναφέρθηκε στο άγχος που της προκαλούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Open Minded: Unpacking Anxiety» του περιοδικού Vogue. Το μοντέλο και σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» είπε χαρακτηριστικά στον Δρ. Jorge Partida, τον επικεφαλή του τμήματος Ψυχολογίας, στο Los Angeles County Department of Mental Health ότι «αυτό που επηρέασε περισσότερο το άγχος μου είναι η αρνητικότητα που βλέπω».

«Βρίσκω ότι όσο περισσότερο κοιτάζω την οθόνη, τόσο πιο αποκομμένη αισθάνομαι με το σώμα μου ή με αυτό που συμβαίνει ακριβώς μπροστά μου», εξήγησε. «Η σχέση μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο εθιστική αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είμαι περήφανη που το λέω αυτό ... αλλά νιώθω επίσης ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς. Δεν μου αρέσει να νιώθω την ανάγκη να έχω social media» συνέχισε η Kendall Jenner.

«Δεν υπάρχει καμία απόδραση. Κάτι που με εξοργίζει, που με απογοητεύει πραγματικά και νομίζω ότι με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιος ισχυρίζεται μια ψευδή ιστορία για μένα. Το διαδίκτυο, υποθέτω, βασίζει τα πράγματα σε τόσο μικρές στιγμές χωρίς γενικό πλαίσιο. Δεν ξέρουν το πριν ή το μετά και θα πάρουν κάτι και θα σε κρίνουν απόλυτα από αυτό το μικρό πράγμα. Έχω στιγμές που αισθάνομαι ότι θα καταρρεύσω ή ότι δεν αντέχω άλλο γιατί μερικές φορές νιώθω ότι... δεν μπορώ ποτέ να κάνω κάτι σωστό».

Πέρυσι, το μοντέλο μίλησε για μερικές από τις παιδικές της εμπειρίες με κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Good Morning America.

«Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ μικρή -θα έλεγα 8, 9, 10- και δεν μπορούσα να αναπνέυσω και πήγαινα στη μαμά μου και της το έλεγα» είπε η Kendall, εξηγώντας ότι όσο περισσότερο διάσημο γινόταν το σόου τους, τόσο χειροτέρευε το άγχος της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved