Ο Joe Jonas μίλησε για την πατρότητα και την κόρη του Willa

Μας συγκίνησε πολύ!

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner καλωσόρισαν την πρώτη τους κόρη, την Willa, τον Ιούλιο του 2020, και παρόλο που το ζευγάρι κράτησε τόσο την εγκυμοσύνη όσο και την γέννα κρυφή, τώρα ο τραγουδιστής μοιράστηκε επιτέλους μερικές σκέψεις σχετικά με την πατρότητα και πώς η ζωή έχει αλλάξει από τότε που έγιναν οικογένεια τριών.

Μιλώντας στο CBS This Morning, ο Joe παραδέχτηκε ότι μέχρι στιγμής η εμπειρία ήταν «καταπληκτική», προσθέτοντας ότι η Willa είναι ένα «πανέμορφο» μωρό.
Αλλά το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από την πατρότητα μέχρι τώρα; Ότι ο ελαφρύς ύπνος είναι πολύ ωραίος.

«Έχουμε αναγκαστεί να περάσουμε περισσότερο χρόνο σπίτι. Ήμουν πάντα στο πόδι, ταξίδια, περιοδείες…το να βρίσκομαι σε ένα μέρος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να βρίσκομαι με την οικογένειά μου, ήταν κάτι μοναδικό και πιστεύω πως θα μου λείψει πολύ» είπε ο 31χρονος τραγουδιστής. «Είμαι τόσο ευγνώμων».

Ο Joe και η Sophie γιόρτασαν πρόσφατα τη δεύτερη επέτειο γάμου τους στο Vegas και μοιράστηκαν μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram που δεν είχαμε ξανά δει. Το ζευγάρι μοιράστηκε επίσης περιστασιακά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Sophie. «Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τους 2 Βαλεντίνους μου», έγραψε ο Joe στην λεζάντα μιας φωτογραφίας με την Sophie έγκυο.

Δες το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του Joe παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved