Kendall Jenner: Ποζάρει με μαγιό και μας εμπνέει για τα επόμενα posts στο Instagram

Έφερε το καλοκαίρι στο Instagram και ναι, θα αντιγράψουμε αυτή της την εμφάνιση.

Πόσες φορές έχεις επιχειρήσει να αντιγράψεις το στιλ των influencers και έχεις ποζάρει στον καθρέφτη σου όπως ακριβώς εκείνες; Οι γυναίκες της showbiz αποτελούν σίγουρα πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς και μας δίνουν ιδέες για το ποιο θα είναι το επόμενο post μας, όπως έκανε για ακόμη μια φορά η Kendall Jenner.

Το όμορφο κορίτσι μας, έχει εντυπωσιάσει και με το παραπάνω τους εκατομμύρια followers της και εδώ που τα λέμε, είναι πανέμορφη και στιλάτη, πώς να μην το κάνει; Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με sexy εσώρουχα αλλά και μαγιό.

Η πρόσφατη δημοσίευσή της είναι μια φωτογραφία με μαγιό μπροστά στον καθρέφτη της. Ναι, το καλοκαίρι είναι κοντά και η Kendall αποφάσισε για ακόμη μια φορά να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα social media.

Φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι με λουλούδια, μια αλυσίδα στη μέση της αλλά και ένα στιλάτο καπέλο έδειξε μέσα από τα insta stories της πως περνάει καλά με τις φίλες της και πως διασκεδάζει. Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μαγιό είναι όμως πανέμορφη και αυτό πρέπει να το παραδεχτείς.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved