Η Kylie Jenner εμφανίστηκε με crop top και ήταν πιο fit από ποτέ

Μέσα στο lockdown μάλλον έδωσε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της γυμναστικής.

Μέσα στην καραντίνα, τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα από άποψη γυμναστικής. Όσες είχαμε συνηθίσει να πηγαίνουμε στα κοντινά μας γυμναστήρια και να έχουμε επενδύσει κυρίως σε βάρη και σε πιο face to face αθλήματα βρεθήκαμε κάπως κρεμασμένες. Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να συγκεντρωθούμε και να γυμναστούμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα.

Οι celebrities που είχαν τη θέληση και την ευχέρεια ασχολήθηκαν ενεργά με το θέμα της γυμναστικής. Θα μας πεις «Ναι, πολλές από αυτές έχουν και γυμναστήρια μέσα στο σπίτι, οπότε δεν άλλαξε και κάτι ουσιαστικά», αλλά εμείς οφείλουμε να το παρατηρήσουμε.

Η Kylie Jenner, για παράδειγμα, το ξέρεις ότι ασχολείται πολύ με την εκγύμναση του σώματός της. Ακολουθεί τα προγράμματα γυμναστικής που της ορίζει ο fitness trainer της και εξ ου και τα αποτελέσματα που βλέπουμε.




Έχεις παρατηρήσει, όμως, πόσο πιο fit έχει γίνει μέσα στο lockdown; Αν όχι, μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram είναι εδώ για να σου αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Η Kylie φόρεσε ένα crop top και οι πλάγιοι κοιλιακοί της διαγράφονται.

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία για την οποία σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved