Η Billie Eilish όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ

Η Billie ποζάρει με εσώρουχα για την British Vogue!

Η Billie Eilish είπε πως της αρέσει πολύ η νέα σέξι θηλυκιά της εμφάνιση.

Στο εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού British Vogue η τραγουδίστρια του «Bad Guy» έχει ξανθό μαλλί και φοράει ροζ και στο χρώμα του δέρματος εσώρουχα.

«Το πιο σημαντικό είναι να βρεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις ωραία», είπε η σταρ στο περιοδικό – το οποίο περιέγραψε την Eilish ως μακροχρόνια θαυμάστρια των αφισών με pinup girls της δεκαετίας του 1940 και του ‘50. Το περιοδικό είπε επίσης πως η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δικιά της.

«Αν θέλεις να κάνεις πλαστική επέμβαση, κάνε το. Αν θες να φορέσεις ένα φόρεμα που άλλοι θεωρούν πως δεν σου πάει, φόρεσέ το. Αν αισθάνεσαι πως φαίνεσαι ωραία, τότε φαίνεσαι ωραία,» είπε η Eilish.

Είναι γνωστό πως η 19χρονη φοράει φαρδιά ρούχα, λέγοντας προηγουμένως ότι δεν ήθελε ο κόσμος να κρίνει ή να σεξουαλικοποιήσει το σώμα της, ωστόσο είχε είπε ότι μπορεί να άλλαζε την εμφάνισή της όταν ενηλικιωθεί.

Όσο για τις πρόσφατα βαμμένες μπούκλες της, η τραγουδίστρια νόμιζε πως θα ήταν χάλια, αλλά τώρα «νιώθω με κάποιο τρόπο περισσότερο σαν γυναίκα».

Η Billie, της οποίας το δεύτερο άλμπουμ «Happier Than Ever» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου, δημοσίευσε φωτογραφίες από το άρθρο στο Instagram, γράφοντας «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε πολύ αυτή η φωτογράφιση».

«Κάνε ότι θέλεις όποτε το θέλεις. Άσε όλους τους άλλους».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved