Sophie Turner – Joe Jonas: 8 φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο στο Las Vegas

Το ζευγάρι γιόρτασε τη 2η επέτειο του γάμο τους.

Η Sophie Turner τιμά τον γάμο της μαζί με τον Joe Jonas στο Las Vegas.

Την 1η Μαΐου, η σταρ του Game of Thrones μοιράστηκε στο Instagram μία σειρά από άγνωστα ως τώρα στιγμιότυπα από την πρώτη τελετή του γάμου τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε λιγότερο από δύο ώρες μετά την εμφάνιση των Jonas Brothers στα 2019 Billboard Music Awards. Στον γάμο τους παρευρέθηκαν σταρς όπως ο Diplo. Το country συγκρότημα Dan + Shay τραγούδησε επίσης ένα κομμάτι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός έγραψε: «Ευτυχισμένα 2 χρόνια από τον γάμο στο Las Vegas σ' αυτόν τον τεράστιο άντρα».

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν μια της Sophie με τις κουνιάδες της, την Priyanka Chopra Jonas, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό του Joe Nick Jonas και η Danielle Jonas, που είναι παντρεμένη με τον Kevin Jonas. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να φοράει ροζ γυαλιά ηλίου και μια τρίτη τους δείχνει να κολυμπάνε στην πισίνα του ξενοδοχείου με ρούχα.

Ο Joe Jonas δημοσίευσε επίσης στο Instagram τις ίδιες φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Παντρεμένοι για δύο χρόνια! Σε αγαπώ @sophiet».

Περισσότερο από ένα μήνα μετά τον γάμος τους στο Vegas, η Sophie και ο Joe παντρευτήκαν για δεύτερη φορά στη Γαλλία, με φίλους όπως την συμπρωταγωνίστρια της Sophie στο Game of Thrones, Maisie Williams, που έχασε τον πρώτο γάμο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την 9 μηνών Willa.

Δες τις φωτογραφίες από τον γάμο στην gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved