Miley Cyrus: 10 φωτογραφίες που και η ίδια θα ήθελε να έχει ξεχάσει (photos)

Είναι εντυπωσιακή, αυτές οι φωτογραφίες όμως καλύτερα να μην είχαν δημοσιευτεί ποτέ.

Μια από τις πιο επιτυχημένες pop stars της μουσικής βιομηχανίας είναι αναμφισβήτητα η Miley Cyrus. Η καριέρα της ξεκίνησε μέσα από τις ενσαρκώσεις ρόλων στις νεανικές σειρές της Disney και από τότε έχει χτίσει ένα τεράστιο φανατικό κοινό που την ακολουθεί με κλειστά τα μάτια σε κάθε τι που επιχειρεί να κάνει.

Η Miley ως… Hannah Montana πρέπει να παραδεχτείς πως ακόμη και σήμερα γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Λοιπόν και εκείνη το αναγνωρίζει και μάλιστα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει δημοσιεύσει σειρά φωτογραφιών από τότε.

Είναι γεγονός πως η Miley είναι ένα από τα πλέον πιο ακομπλεξάριστα πρόσωπα της δημοσιότητας και αυτό το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Με πολλές φωτογραφίες της έχει αναπολήσει τα παιδικά της χρόνια ωστόσο υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες που σίγουρα και η ίδια θα ήθελε να έχει ξεχάσει.

Παρά τη γοητεία της και το μοναδικό rock στιλ της, υπάρχουν κάποιες παιδικές φωτογραφίες της που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Miley του σήμερα. Είναι πραγματικά σαν να έχουν βγει από χρονοκάψουλα και μόλις της δεις θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved