Λάουρα Νάργες: Έκανε απίστευτη γυμναστική στο lockdown - Δες το σώμα της

Μας έδειξε το αποτέλεσμα της γυμναστικής που κάνει και τη χειροκροτάμε.

Ο καθένας μας περνάει διαφορετικά το lockdown. Μπορεί όλοι να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι, οπότε οι κινήσεις μας είναι περιορισμένες εκεί, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γεμίσει το πρόγραμμά μας. Κατά πάσα πιθανότητα, οι ταινίες και οι σειρές βρίσκονται πρώτες στη λίστα της πλειοψηφίας του κόσμου. Αυτό που πατάς play σίγουρα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι για να δεις την εξέλιξη της εκάστοτε ιστορίας που παρακολουθείς. Θα έχεις και θέματα να συζητήσεις με την παρέα.

Πέρα από αυτό το κομμάτι, υπάρχουν χόμπι, όπως η ζωγραφική ή η μαγειρική, που έχουν κερδίσει πολύ κόσμο. Και, φυσικά, η γυμναστική αποτελεί ένα κλασικό -αγαπημένο ή μη- αντικείμενο του εβδομαδιαίου μας προγράμματος. Όσο και να βαριόμαστε πολλές φορές, αποτελεί έναν τρόπο να παραμένουμε fit και υγιείς τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η αγαπημένη μας Λάουρα Νάργες φαίνεται πως γυμνάζεται τακτικά μέσα στο lockdown. Πολλές φορές, μάλιστα, έχει ανεβάσει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια για να μας δείξει με τι καταπιάνεται αλλά και για να μας δώσει έμπνευση για τη δική μας καθημερινότητα.

Το θέμα είναι, πάντως, ότι η γυμναστική που έχει κάνει έχει αποδώσει και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά στο σώμα της.

Δες στην παρακάτω gallery πόσο γυμνασμένη δείχνει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved