Khloe Kardashian: Hater της σχολίασε σε photo της και δεν φαντάζεσαι την αντίδρασή της

Μια… θαυμάστρια αποφάσισε να σχολιάσει τη φωτογραφία της αρνητικά και η Khloe την έβαλε στη θέση της με τον πιο… κομψό τρόπο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι haters έχουν πάρει θέση σε σχόλια φωτογραφιών και videos. Ακόμη κι αν αυτό δεν είναι σωστό εκείνοι δεν πτοούνται, μέχρι βέβαια να βρεθεί κάποιος να τους βάλει στη θέση τους! Αυτή τη στιγμή η Khloe Kardashian είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και αφορμή στάθηκε ένα σχόλιo στην πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram.

Η όμορφη Khloe δημοσίευσε μια άκρως sexy σειρά φωτογραφιών φορώντας μια ολόσωμη φόρμα και αναδεικνύοντας σημεία του σώματός της με τις πόζες της. Φυσικά οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν για αυτό άλλωστε και το post συγκέντρωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes στο άψε- σβήσε.

Μια διαδικτυακή της φίλη πάντως φαίνεται πως όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε, αποφάσισε να εκφράσει την στενοχώρια της προς το πρόσωπο της Khloe και ναι, την αποκάλεσε ανασφαλή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η influencer απάντησε στην hater και την έβαλε στη θέση της αμέσως! Και αν σκέφτεσαι πως της απάντησε απότομα ή με… ύφος, να σου πούμε πως ήταν πολύ ευγενική και με το παραπάνω.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved