Selena Gomez: Η αποκάλυψη του tattoo artist για το νέο της τατουάζ

Μπορεί φαινομενικά να ήταν ένα πολύ εύκολο τατουάζ, αλλά υπήρχε ένας μεγάλος προβληματισμός.

Η άποψη του κάθε ανθρώπου για το θέμα των τατουάζ ποικίλλει. Υπάρχουν αυτοί που δεν τα προτιμούν ιδιαίτερα και εκείνοι που τα έχουν κάνει μέρος της ζωής τους. Αφήνοντας απέξω τις περιπτώσεις που το τατουάζ έχει γίνει για καθαρά αισθητικούς λόγους, μεγάλη μερίδα των tattoo lovers αποτυπώνει σταθμούς της ζωής της πάνω στο σώμα. Ένα θέμα υγείας, μία σημαντική ημερομηνία, εκείνο το «κάτι».

Πρόσφατα, η Selena Gomez πρόσθεσε άλλο ένα τατουάζ στη λίστα της. Είναι ένα κορίτσι που ούτως ή άλλως έχει τιμήσει στο παρελθόν το concept, όπως όταν έκανε ένα matching με την κολλητή της, Raisa, που δώρισε το νεφρό της για να σώσει. Το τελευταίο σχέδιο είναι ένας σταυρός, μία επιλογή που έκανε επειδή πιστεύει βαθιά και αυτή της η πίστη είναι αυτή που τη βοηθάει κάθε φορά να ανταπεξέρχεται.

https://www.instagram.com/p/CNtD8AzhxVD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο καλλιτέχνης Bang Bang που ανέλαβε να της κάνει και αυτό το τατουάζ μίλησε στο Entertainment Tonight και έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με αυτό του το έργο. Παρά το ότι η εμπειρία του είναι μεγάλη στον συγκεκριμένο χώρο, το γεγονός ότι έπρεπε να κάνει ένα τατουάζ στη Selena και, μάλιστα, σε σημείο που θα βλέπει όλος ο κόσμος ήταν κάτι που τον άγχωσε πολύ.

Δες στην παρακάτω gallery ακριβώς τι είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved