Δες ποιο είναι το νέο διακριτικό τατουάζ που έκανε η Selena Gomez

Τι σχέδιο επέλεξε η Selena και σε ποιο σημείο του σώματός της...

Η 28χρονη τραγουδίστρια έκανε ένα απλό μαύρο σταυρό ακριβώς κάτω από το αριστερό κόκαλο της κλείδας της, όπως αποκαλύφθηκε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον διάσημο tattoo artist Keith Scott McCurdy, γνωστός και ως Bang Bang, την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Στο βίντεο, βλέπουμε την Selena Gomez να βγάζει για λίγο την μάσκα από το πρόσωπό της, καθώς θαύμαζε το νέο της απόκτημα, δείχνοντας μας το όμορφο της χαμόγελο. Δεν έχει ωστόσο σχολιάσει ή δημοσιεύσει ακόμη το τατουάζ της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.


https://www.instagram.com/p/CNtD8AzhxVD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι πολύ πνευματικός άνθρωπος,» είπε η pop star στη Vogue. «Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν είμαι θρήσκα. Είμαι Χριστιανή για αρκετό καιρό τώρα. Δεν μιλάω πολύ γι’ αυτό. Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω πως μου αρέσει να έχω την πίστη μου, και να πιστεύω σε αυτό που πιστεύω και αυτό είναι που πραγματικά με βοηθάει να τα βγάλω πέρα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδιοκτήτρια του beauty brand «Rare Beauty», επισκέφθηκε τον tattoo artist στην Νέα Υόρκη, που έχει γίνει αγαπημένος των διάσημων. Τον Ιανουάριο του 2020, η Selena έκανε ένα τατουάζ προς τιμήν του καινούργιου άλμπουμ της «Rare». Το τατουάζ ήταν ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, γραμμένο μάλιστα με την ίδια γραμματοσειρά με το εξώφυλλο του άλμπουμ. Η pop star επέλεξε να το κάνει ακριβώς κάτω από το δεξί αυτί της, στο λαιμό της.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα τατουάζ αφού αυτό πρέπει να είναι το 15ο που κάνει.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις ποια είναι κάποια από τα υπόλοιπα που έχει αποκτήσει μέσα στα χρόνια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved