Selena Gomez: 25 photos που αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη φίλη που έχει υπάρξει

Σίγουρα θα ήθελες να την έχεις στην παρέα σου!

Και ποιος δεν θα ήθελε μια φίλη σαν τη Selena Gomez; Η πανέμορφη pop star είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της showbiz και όπως θα δεις παρακάτω οι φίλοι της την λατρεύουν για αυτό ακριβώς που είναι.

Παρά τα φώτα της δημοσιότητας που, ουκ ολίγες φορές έχουν πέσει πάνω της, έχει παραμείνει η ίδια σε βάθος χρόνου, χωρίς να έχει πάρει πάνω της τις επιτυχίες της.

Έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων και κυρίως για το love- story που είχε με τον Justin Bieber, ωστόσο φαίνεται πια πως αυτή η ιστορία έχει για τα καλά τελειώσει. Τώρα μένει πια να το αποδεχτούν και οι θαυμαστές της.

Πρόσφατα, η όμορφη Selena σε μια συνέντευξή της δήλωσε πως ίσως και να απομακρυνθεί από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το τελευταίο όμως ισπανόφωνο album της όχι μόνο απέδειξε πως οι fans θέλουν να την ακούνε, μας έδειξε και με το παραπάνω πως έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, η Selena έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες με τις αγαπημένες τις φίλες στα social media κάτι που σημαίνει πως παραμένει στο πλευρό τους όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αν έχει.

Σίγουρα όλες μας θα θέλαμε μια φίλη σαν τη Selena. Όπως θα παρατηρήσεις και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι πάντα χαμογελαστή και ευχάριστη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved