Selena Gomez: Η σπάνια φωτογραφία της με την Taylor Swift (photo)

Θυμάσαι πρόσφατα μια κοινή φωτογραφία τους;

Όπως οι περισσότερες από εμάς, λόγω καραντίνας, θα θέλαμε να είμαστε κοντά με τους περισσότερους φίλους μας αλλά δεν μπορούμε, έτσι και η Selena Gomez είναι μακριά από την κολλητή της, την Taylor Swift και αποφάσισε να την τιμήσει και να αναπολήσει ευχάριστες στιγμές τους με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram.

Οι δυο τους είναι κολλητές και μάλιστα η φιλία τους πάει χρόνια πίσω, άλλωστε σίγουρα θα θυμάσαι πόσο η Taylor είχε υπερασπιστεί την Selena μετά το χωρισμό της από τον Justin. Ο αστέρας της pop δεν της είχε φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο και η Taylor σαν καλή φίλη είχε σταθεί στο πλευρό της.



Φαίνεται πως ακόμη και σήμερα κρατούν στενές επαφές και παρά την απόσταση που τις χωρίζει έχουν μια υπέροχη σχέση. Και ποια δεν θα ήθελε να έχει στο πλευρό της την Taylor, ή αντίστοιχα της Selena; Και τι δεν θα δίναμε να κάνουμε παρέα και με τις δύο!

Λοιπόν, όπως προαναφέραμε, η Selena δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με εκείνη και την Taylor στις οποίες φαίνεται πως βρίσκονται σε κάποιο σπίτι. Στην αγκαλιά τους κρατούν τον αγαπημένο γάτο της Taylor- τον οποίο έχουμε δει και σε άλλες φωτογραφίες της- και στη λεζάντα έγραψε πως της λείπουν εκείνες οι στιγμές.

Δες στη gallery τις σπάνιες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved