Shawn Mendes: Θυμάσαι πώς ήταν το 2015; Είναι αγνώριστος (photos)

Είναι πραγματικά αρκετά διαφορετικός ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς πως ήταν και είναι ένα κούκλος!

Ένα από τα ονόματα που επικρατεί στη μουσική βιομηχανία είναι αναμφισβήτητα ο Shawn Mendes ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού με τις επιτυχίες του. Πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των θαυμαστών και ιδίως μετά το ντοκιμαντέρ του- στο οποίο έδειξε τον ευαίσθητο του χαρακτήρα- αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο.



Το αγόρι της όμορφης Camila Cabello είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα αγόρια και σίγουρα είναι το κρυφό σου crush, ωστόσο τον θυμάσαι στα πρώτα του βήματα;

Πριν ξεκινήσουμε, να σου θυμίσουμε πως ξεκίνησε τις πρώτες του εμφανίσεις το 2013 με videos στην εφαρμογή «Vine». Έπειτα από ένα χρόνο managers τον ανακάλυψαν και αποφάσισαν να τον κάνουν αστέρι. Το πρώτο του EP κυκλοφόρησε το 2014 και ακολούθησε το επόμενο του album το 2015.

Τότε ξεκίνησε τις εμφανίσεις επί σκηνής και πραγματικά γέμιζε στάδια ολόκληρα με τους fans του να περιμένουν ανυπόμονα να τον ακούσουν και να τον δουν. Η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμασταν πώς ήταν τότε, οι ακόλουθες φωτογραφίες όμως μας βοήθησαν.

Είναι πραγματικά αγνώριστος και στη gallery θα βρεις φωτογραφίες του πριν έξι χρόνια που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ξεχάσει.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved