Η Hailey Bieber δημοσίευσε τις πιο ωραίες φωτογραφίες του Justin

Το κοινό ενθουσιάστηκε με το θέαμα που του χάρισε το μοντέλο.

Ο Justin και η Hailey Bieber είναι ένα ζευγάρι διασήμων που σίγουρα ανήκει στις αγαπημένες σου επιλογές. Τα Instagram τους ανανεώνονται πολύ συχνά με υλικό, οπότε σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι θα βαρεθείς αν τους ακολουθείς. Το χιούμορ και ο σαρκασμός τους, άλλωστε, είναι ιδανικός για τέτοιες περιπτώσεις, όπως τα social media, που χρειάζονται αυτό το spark και την σπιρτάδα.

Το celeb couple, πάντως, πέρα από οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ ερωτευμένο. Το πιστοποιούν πολλά πράγματα -για παράδειγμα, οι κοινές τους φωτογραφίες και ο τρόπος που ποζάρουν σε αυτές-, ακόμα και οι λήψεις στις οποίες φωτογραφίζονται ξεχωριστά.




Πρόσφατα, η Hailey έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της. Αυτή περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες του συζύγου της σε ασπρόμαυρο φίλτρο που εύκολα θα μπορούσε να είχε τραβήξει επαγγελματίας φωτογράφος. Ο τραγουδιστής εικονίζεται με ένα T-shirt και καπέλο, ενώ η καλή του έχει προσθέσει και το caption «gotcha» με ερωτευμένη φατσούλα για emoji.

Τα δύο παιδιά είναι απλά αξιολάτρευτα με τις κινήσεις τους δημόσια και κάθε νέα ανάρτηση έρχεται απλά για να το επιβεβαιώσει. Σίγουρα, πάντως, αξίζουν κάποια συγχαρητήρια στο μοντέλο που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις για ποιες σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved