Ο πρώην της Ariana Grande παίζει σε ταινία και έχει πολλά να πει

Η ιστορία πριν την απόφασή του να παίξει σε αυτού του είδους ταινία.

Τα τελευταία χρόνια, οι ταινίες με υπερήρωες έχουν την τιμητική τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει σεζόν στην οποία να μην έχει κυκλοφορήσει μία ταινία που να γνωρίζει στο κοινό την ιστορία κάποιου ήρωα. Και αυτό είναι πια το ωραίο. Ότι έχει δημιουργηθεί μία ολόκληρη κινηματογραφική οικογένεια.

Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοθυμηθούμε. Τον Iron Man aka Robert Downey Jr., για τον οποίο, μάλιστα, κλάψαμε -κυριολεκτικά- μέσα στο σινεμά; Τον Captain America με τον υποδειγματικά ηθικό του χαρακτήρα; Τη Wonder Woman που αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες του κοινού ηρωίδες; Η λίστα είναι σίγουρα μεγάλη.

Στη λίστα αυτού του μεγάλου σύμπαντος ταινιών και ιστοριών βρέθηκε και ο πρώην της Ariana Grande, Pete Davidson, ο οποίος έχει προσθέσει πια στο βιογραφικό του συμμετοχή στο The Suicide Squad. Μάλιστα, σύμφωνα με το CinemaBlend, διηγήθηκε και την ιστορία πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση.




«Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες με υπερήρωες και είμαι μεγάλος φαν του James Gunn. Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον James Gunn και μου είπε ‘Υπάρχει αυτός ο ρόλος για εσένα στην ταινία. Και παίζεις έναν τύπο που τον λένε Richard Hertz’. Και του απάντησα ‘Dick Hertz. Είμαι μέσα’. Ναι αυτό είναι το πραγματικό του όνομα. Το όνομα του χαρακτήρα μου είναι Dick Hertz. Και του είπα ‘Φίλε, είσαι ο καλύτερος. Αυτό είναι τέλειο’. Ναι, ήταν αρκετά ωραίο το να με αφήσει να είμαι στην ταινία. Είναι ένα πράγμα που ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω. Είναι τρελό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved