Natasha Kay: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή και δε θα την αναγνωρίζεις (pic+vid)

Ήταν και είναι μια κούκλα!

Ένα από τα χαρακτηριστικά της πανέμορφης Natasha Kay ήταν σίγουρα τα υπέροχα μακριά μαλλιά της και λέμε «ήταν», γιατί ανήκουν πια στο παρελθόν. Η Natasha έκανε μια τεράστια αλλαγή που πολλές θα τρόμαζαν ακόμα και να σκεφτούν.

Η Natasha είναι ένα από τα είδωλα των teens και όχι άδικα! Τα τραγούδια της έχουν κάνει… χαμό στα social media και μάλιστα στο Tik- Tok έγινε η απόλυτη Queen μετά από το επιτυχημένο της κομμάτι «Lockdown». Έγινε viral με το challenge της και φυσικά οι θαυμαστές της ακολούθησαν πιστά τα βήματα της χορογραφίας της.



Είναι γεγονός πως το κορίτσι μας έχει αλλάξει πολλές φορές το look της διατηρώντας, βέβαια, το μοναδικό της στιλ. Την έχουμε δει με μελαχρινά, σγουρά και μωβ μαλλιά, την έχουμε δει με braids και πρόσφατα είχε αυτό το υπέροχο γκρι και μπλε χρώμα. Πλέον, η Natasha έχει ένα γοητευτικό καρέ που σίγουρα θα λατρέψεις. Κι όμως, έκοψε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη!

Οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί και αυτό θα το καταλάβεις μόλις δεις και μόνη σου τα χιλιάδες likes κάτω από το video της στο Tik-Tok, στο οποίο αποκαλύπτει την τολμηρή της αλλαγή. Περισσότεροι από 190 χιλιάδες χρήστες έκαναν like στη δημοσίευσή της και πρέπει σε αυτό το σημείο να παραδεχτούμε πως είναι το καλύτερο χτένισμα που έχουμε δει. Είναι εντελώς διαφορετική, παραμένει, όμως, η αγαπημένη σου Natasha Kay.

Δες στη gallery μερικές από της αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved