Η Natasha Kay είναι η Queen του Tik-Tok με το νέο «Lockdown»

Ακόμη μια φορά η Kay είναι στην κορυφή!

Ξέρουμε πόσο αγαπάς τα challenges του Tik-Tok! Οι χορογραφίες είναι το στοιχείο σου και όλοι οι αγαπημένοι σου stars βοηθούν να αναδείξεις το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου! Τώρα, εν μέσω lockdown το Tik- Tok είναι η εφαρμογή με την οποία περνάς το χρόνο σου και σου έχουμε το καλύτερο challenge των ημερών!

Πριν αλλάξει η χρονιά, η Natasha Kay μας αποδεικνύει πως είναι η Queen των social media και πίστεψέ μας… έχει σπείρει τον πανικό, τόσο στην πλατφόρμα του Tik- Tok, όσο και στο Instagram.

Οι πιστοί ακόλουθοί της ανακάλυψαν το καλύτερο challenge των τελευταίων ημερών και φυσικά αναφερόμαστε στο νέο challenge της Natasha Kay. Τι πρέπει να κάνεις; Η χορογραφία είναι αρκετά εύκολη και για εσένα θα είναι σίγουρα παιχνιδάκι!

Όπως πολλοί καλλιτέχνες προωθούν τα νέα τους singles μέσα από την πλατφόρμα του Tik- Tok, έτσι έκανε και η Natasha Kay. To νέο της track έχει τίτλο «Lockdown» και είναι κάθε άλλο επίκαιρο! Φυσικά το κομμάτι της είναι το νέο anthem των Χριστουγέννων και αν ακόμη δεν το έχει χορέψει πρέπει να το κάνεις ASAP.

Εν τω μεταξύ, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το «Lockdown» είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Spotify και μπορείς να το ακούσεις εδώ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved