Sophie Turner - Joe Jonas: 10 φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον έρωτά τους

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν μία υπέροχη σχέση και τα social media είναι γεμάτα με αποδείξεις.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια στο Hollywood. Παιδιά που έχουν ενθουσιάσει τους φανς με την απόφασή τους να ενώσουν τις ζωές τους και να προσφέρουν μία νέα πραγματικότητα στο κοινό. Τέτοια celebrity couples βλέπουν τη δημοφιλία τους να εκτοξεύεται μέρα με τη μέρα, ειδικά όταν στους λογαριασμούς τους στα social media αποφασίσουν να δείξουν ενεργά τη σχέση τους.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής άρχισαν να βγαίνουν το 2016, όταν κοινοί φίλοι τούς σύστησαν. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία και τα παιδιά κατέληξαν να αρραβωνιαστούν το 2017, με τον Joe να κάνει πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι αξίας 150.000 δολαρίων.




Ξαφνικά, το 2019, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μία τελετή στο Las Vegas μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά, διοργάνωσαν και μία πιο επίσημη γαμήλια τελετή στη Γαλλία.

Γρήγορα, κι άλλα ευχάριστα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η Sophie έμεινε έγκυος και τον Ιούλιο του 2020, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, την κόρη τους, Willa.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει 10 φωτογραφίες που δείχνουν τον μεγάλο έρωτά τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved