Ariana Grande: Το αστρονομικό ποσό που πήρε για να γίνει κριτής στο The Voice

Είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ στο γνωστό reality show τραγουδιού.

Η Ariana Grande ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα είναι μία από τους τέσσερις κριτές του αμερικανικού «The Voice». Και τώρα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Rob Shuter από το podcast "Naughty But Nice" του iHeartRadio, η Grande θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη coach του σόου.

«Πηγές αναφέρουν ότι η Ariana θα πάρει 20 έως 25 εκατομμύρια δολάρια για το σόου, τοποθετώντας την στην ίδια κατηγορία με την Katy Perry στο American Idol, η οποία λαμβάνει το ποσό των 25 εκατομμυρίων για τη συμμετοχή της. Η Kelly Clarkson πήρε περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια όταν έγινε μέλος της The Voice», ανέφερε.

«Ο John Legend και ο Blake Shelton - ο οποίος βρίσκεται στη θέση του κριτή από την πρώτη σεζόν - λαμβάνουν περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι γυναίκες στο γνωστό reality show τραγουδιού κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα», συνέχισε.

Η είδηση αυτή είναι ένα γεγονός πολύ ευχάριστο και μια δικαίωση για όλες τις γυναίκες, είτε αυτές είναι, είτε δεν είναι followers της.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση του Nick Jonas και θα βρίσκεται δίπλα στην Kelly Clarkson, τον John Legend και τον Blake Shelton, που παραμένουν για ακόμα μία σεζόν στις θέσεις τους. Ο 21ος κύκλος του δημοφιλούς talent show αναμένεται να προβληθεί στο NBC το φετινό φθινόπωρο.

Στο παρελθόν, αρκετά γνωστά πρόσωπα ήταν κριτές στo σόου, συμπεριλαμβανομένων των Christina Aguilera, Adam Levine, CeeLo Green, Shakira, Usher, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Alicia Keys, Jennifer Hudson και Gwen Stefani. Η Ariana κυκλοφόρησε πρόσφατα το 6ο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Positions» τον Οκτώβριο, το οποίο έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια από όλους τους θαυμαστές της. Πέρυσι, το Forbes ανακοίνωσε στο Celebrity 100 ότι η τραγουδίστρια είναι «η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα μουσικός» για το 2020.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved