Η Addison Rae πήγε στη θάλασσα και ο κόσμος ενθουσιάστηκε (photos)

Κι εμείς μάλλον θα θέλαμε να ήμασταν στην ίδια φάση.

Το TikTok έχει κατακλύσει τις ζωές μας. Είναι αρκετά χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, όμως, από την καραντίνα και μετά, η ασχολία μας μαζί του έχει εκτοξευθεί. Τα βίντεο των χρηστών κάνουν τον γύρο του πλανήτη. Οι συμμετέχοντες πολλές φορές εξελίσσονται σε παγκόσμια αστέρια και η δημοφιλία τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Addison Rae. Το κορίτσι μας έχει εντυπωσιάσει το κοινό του. Τα βίντεο στο TikTok πηγαίνουν εξαιρετικά, οι φανς θέλουν να της μοιάσουν και εκατομμύρια του κόσμου συγκεντρώνονται να τη στηρίζουν.




Η Addison Rae εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία της και εκτός TikTok. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 37 εκατομμύρια followers. Αναμενόμενα, κάθε της ανάρτηση γεμίζει με εκατομμύρια likes και σχόλια.

Πρόσφατα, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη θάλασσα και για την περίσταση διάλεξε μία στυλάτη και σέξι εμφάνιση αποτελούμενη από ένα σορτσάκι, μία cropped ζακέτα και cowboy boots. Μπορείς να φανταστείς ότι το post τα πήγε εξαιρετικά.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες για τις οποίες σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved