Miley Cyrus: 20 φορές που «έριξε» το Instagram με τις sexy φωτογραφίες της

Δεν αστειεύεται!

Μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας είναι αναμφίβολα η Miley Cyrus και όντως καθώς περνάνε τα χρόνια αποδεικνύει- και με το παραπάνω- πως έχει ακόμη πολλά να δώσει. Τα τραγούδια της αγγίζουν τεράστιο μερίδιο κοινού και πράγματι τα νέα της singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Λοιπόν, όσο χαρισματική κι αν είναι πρέπει να παραδεχτείς πως η εμφάνισή της παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή της και φυσικά αναφερόμαστε σε αυτό το εναλλακτικό και ροκ στιλ που την εκφράζει απόλυτα.

Στις εμφανίσεις της καταφέρνει να μαγνητίζει το κοινό της και κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι οι φωτογραφίες της στα social media. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Miley Cyrus έχει περισσότερους από 120 εκατομμύρια followers καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάθε δημοσίευσή της συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια.

Ένα παράδειγμα των παραπάνω φυσικά είναι οι sexy φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram οι οποίες συγκεντρώνουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια likes. Παρά τα μουσικά projects που έχει στα σκαριά φροντίζει να ανανεώνει τη ροή της στα social και οι διαδικτυακοί της φίλοι παρακολουθούν κάθε της δημοσίευση.

Ποιες δημοσιεύσεις όμως την καθιστούν την πιο sexy καλλιτέχνιδα; Φυσικά εκείνες με μαγιό και εσώρουχα που όχι μόνο δείχνουν πόσο ωραίο κορμί έχει αλλά τρελαίνουν και ολόκληρη την κοινότητα του Instagram.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved