Η Sophie Turner ανέβασε θεϊκές φωτογραφίες και ο Joe την αποθέωσε

Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια.

Στο Hollywood υπάρχουν πλέον πολλά ζευγάρια που αγαπάμε. Άνθρωποι πολύ διάσημοι ο καθένας ξεχωριστά που ένωσαν τις ζωές και τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα να γίνουν power couples. Είναι ένα πράγμα να παντρεύονται οι αγαπημένοι σου σταρ, αλλά, όταν αυτό γίνεται με ανθρώπους που είναι εξίσου διάσημοι, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Στην περίπτωση της Sophie Turner και του Joe Jonas τα πράγματα είναι απλά. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής βρήκαν ο ένας στον άλλον το άλλο τους μισό. Πέρα από ζευγάρι, είναι και φίλοι και αυτό είναι κάτι που φαίνεται κάθε φορά που εμφανίζονται μαζί ή που ανεβάζουν κάποια φωτογραφία στα social media.




Πρόσφατα, η Sophie έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με έναν πολύ γοητευτικό και σέξι τρόπο. Πριν προλάβει να περάσει μία μέρα, το post συγκέντρωσε 1,3 εκατομμύριο likes, με τους φανς να θαυμάζουν τη λαμπερή ηθοποιό που δείχνει στα καλύτερά της.

Μαζί με το κοινό της, όμως, σχολίασε και ο σύζυγός της, Joe Jonas. Άρχισε να γράφει αποθεωτικά επίθετα για την καλή του και φυσικά το Instagram ήταν εκεί για να το λατρέψει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τόσο τις φωτογραφίες όσο και το σχόλιο του Jonas.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved