Ο «Iron Man» είχε γενέθλια και έκανε ένα αδιανόητο post

Η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι έπος!

Ο Robert Downey Jr. βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Πολλοί μπορεί να τον έχουν συνδέσει κυρίως με τη Marvel και τους υπερήρωές της, όμως, ο ηθοποιός έχει αρχίσει πολλά χρόνια πριν την καριέρα του. Στη ζωή του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα που κυρίως εστίαζαν στις καταχρήσεις. Τέτοια που είναι ικανά να «σπάσουν» έναν άνθρωπο.

Ο σταρ, όμως, πάλεψε και κατάφερε να ανταπεξέλθει. Βρήκε στις ταινίες έναν τρόπο ψυχοθεραπείας. Εστίασε στον εαυτό του και στην καριέρα του και με λίγα λόγια θριάμβευσε. Το αποτέλεσμα είναι ότι εμείς μένουμε να τον απολαμβάνουμε σε κάθε παραγωγή στην οποία συμμετέχει και δεν μπορούμε να περιμένουμε για κάθε επόμενο βήμα του.




Όταν ανέλαβε να γίνει ο Iron Man, το κοινό ενθουσιάστηκε. Όταν έριξε την αυλαία με το περίφημο «I Love You 3000», οι κινηματογραφικές αίθουσες γέμισαν από ανθρώπους που μετέφρασαν τη συγκίνησή τους σε κλάμα.

Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει το κοινό παγκοσμίως να ενθουσιαστεί, στις 4 Απριλίου είχε γενέθλια και έγινε 56 ετών. Πώς αποφάσισε να τα γιορτάσει; Με μία απίθανη φωτογραφία που μόνο εκείνον φαντάζεσαι να δημοσιεύει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία για την οποία σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved