Throwback Quiz: Μπορείς να καταλάβεις ποια ραπερ είναι το κοριτσάκι;

Κι όμως είναι αγνώριστη!

Ανάμεσα σε περισσότερες από χίλιες δημοσιεύσεις στα social media η πανέμορφη και επιτυχημένη ράπερ έχει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες των παιδικών της χρόνων και φυσικά οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν μόλις τις είδαν. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αγαπημένοι σου celebs δημοσιεύουν throwback φωτογραφίες, άλλωστε οι fans τις λατρεύουν.

Η διάσημη ράπερ μονοπωλεί το ενδιαφέρον καιρό τώρα με τα επιτυχημένα singles της αλλά και τις συνεργασίες της. Φυσικά σε αυτό το σημείο να σου τονίσουμε πως είναι μια γυναίκα εντυπωσιακή με μια μοναδική εμφάνιση που κεντρίζει το ενδιαφέρον, τόσο των Μέσων, όσο και του κοινού.

Στην προσωπική της ζωή παραμένει μια σταρ και φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά της μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Instagram, εκείνη βέβαια που τραβά τα βλέμματα είναι άλλη και αναφερόμαστε στην αξιολάτρευτη κόρη της. H Kulture είναι το αγαπημένο παιδί του κοινού και σίγουρα έχει μοιάσει στη μαμά της. Μάλιστα, σε κάτι τέτοιες throwback φωτογραφίες όλοι διαπιστώνουμε πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η παρακάτω φωτογραφία που θα βρεις στη gallery συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές και σίγουρα έχεις καταλάβει σε ποια διάσημη star αναφερόμαστε. Αν όχι, μπες στη gallery και ανακάλυψε ποια κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved