7 celebrities που μίλησαν «ανοιχτά» για τα ψυχολογικά τους προβλήματα

Αγαπημένες σου προσωπικότητες που έχουν μοιραστεί τη μάχη τους.

H καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη. Αυτό είναι κάτι που αποτελεί γεγονός είτε είσαι είτε δεν είσαι διάσημος. Η προσωπική ζωή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου. Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου, προβλήματα με την οικογένειά σου, ένας τσακωμός με τον σύντροφό σου, οι ανασφάλειές σου, όλα μπορούν να αποτελέσουν αφορμές για να πέσει η ψυχολογία σου.

Οι αγαπημένοι celebrities, ακριβώς επειδή πέρα από την ιδιότητα του διάσημου είναι και απλοί άνθρωποι αναφορικά με το τι περνάνε στην καθημερινότητά τους, έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολες καταστάσεις. Μερικοί, μάλιστα, έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτές στο κοινό τους και έχουν αποκαλύψει όλα όσα έχουν στο μυαλό τους.

Δεν είναι κανόνας ότι αυτό θα συμβεί. Το να μιλήσεις για τα προσωπικά σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Οπότε, κάποιοι μπορεί να χρειάζονται τον χρόνο τους -αν θελήσουν να «ανοιχτούν» δημόσια- ενώ άλλοι φαίνονται πιο έτοιμοι να κάνουν τη συζήτηση με τον κόσμο και να προσπαθήσουν να «σπάσουν» το ταμπού για τα θέματα της ψυχικής υγείας.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους celebrities που μίλησαν για τα ψυχολογικά τους προβλήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved