Ariana Grande: Θα είναι η νέα κριτής του «The Voice» (photo)

Θα δούμε κάθε επεισόδιο.

Ένα από τα μουσικά shows που κάνουν τεράστια επιτυχία στα τηλεοπτικά Μέσα είναι φυσικά το «The Voice» και πρέπει να παραδεχθείς πως έχουν βγει από το διαγωνισμό αυτό πολλά νέα μουσικά ταλέντα. Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στο εξωτερικό οι coaches είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, πλέον όμως θα βρεθεί στην καρέκλα του κριτή η αγαπημένη σου Ariana Grande.

Καταλαβαίνεις πως αυτό το νέο ενθουσίασε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της ανά τον κόσμο και ναι, η ανακοίνωση ήρθε από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η Ari θα είναι σίγουρα η πρωταγωνίστρια του 21ου κύκλου του Αμερικανικού «The Voice».

Ποιου κριτή όμως θα πάρει τη θέση η Ariana; Ο Nick Jonas δεν θα βρίσκεται στο show, έτσι κριτές του «The Voice» θα είναι ο Blake Shelton, ο John Legend, η Kelly Clarkson και η Ariana Grande.

Όσο για τη δημοσίευσή της στα social media; Όπως πάντα λαμπερή και γοητευτική, βρίσκεται στη νέα της θέση, φορώντας ένα λεοπάρ σύνολο. Στη λεζάντα της έγραψε χαρακτηριστικά: «Έκπληξη! Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου που θα συναντήσω τους Kelly Clarkson, John Legend και Blake Shelton στην 21η σεζόν του “The Voice” Nick Jonas θα μας λείψεις.»



Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved