Λάουρα Νάργες: Η tb φωτογραφία από τη θάλασσα μας έκανε να ζηλέψουμε

Η λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία.

Ο Μάρτιος έφυγε. Με πολλές δυσκολίες, πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές, με την κλεισούρα στο σπίτι, αλλά, τελικά, έφυγε. Όταν έρχεται ο Απρίλιος, εκ των πραγμάτων ένα πράγμα μπορείς να κάνεις και να σκεφτείς: τις επισκέψεις στη θάλασσα.

Το θετικό είναι ότι στη χώρα μας δε χρειάζεται να βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού για να νιώσεις ζέστη. Πολλές φορές ακόμα και από τον Απρίλιο θα έχει κάποιες πολύ καλές μέρες που οι πιο τολμηροί θα περάσουν στην παραλία.

Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που ζούμε έναν χρόνο τώρα, βέβαια, η θάλασσα και η ξεγνοιασιά αποτελούν οάσεις στη σκέψη μας, οπότε μπαίνουμε και λίγο στη διαδικασία να κοιτάζουμε παλιές μας φωτογραφίες για να μπαίνουμε στο κλίμα.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει μερικά throwback είτε από προσωπική εμπειρία είτε στα προφίλ των γνωστών σου και των celebrities που ακολουθείς.




Η Λάουρα Νάργες σκέφτηκε αυτό ακριβώς πρόσφατα και ανέβασε το πιο φωτεινό και αισιόδοξο throwback από προηγούμενη επίσκεψή της στη θάλασσα. Η φωτογραφία είναι πραγματικά υπέροχη και δε σου κρύβουμε ότι ζηλέψαμε -με καλό τρόπο- το αγαπημένο μας κορίτσι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved