Έγινε μυστικός γάμος για Malik- Hadid; Η αποκάλυψη & τα viral σχόλια (pics)

Οι θαυμαστές έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Δεν είναι μυστικό πως Zayn Malik και Gigi Hadid ζουν το απόλυτο όνειρο, άλλωστε έχουν τον καρπό του έρωτά τους να τους υπενθυμίζει πως άξιζαν όλα τα… σκαμπανεβάσματα του παρελθόντος.

Η κόρη τους έχει αναμφίβολα πάει τη σχέση τους σε άλλο level και σίγουρα δεν αλλάζουν με τίποτα και για κανέναν λόγο τη νέα τους καθημερινότητα. Είναι αγαπημένοι, ερωτευμένοι και σίγουρα το επόμενο βήμα (aka ο γάμος) δεν θα αργήσει να έρθει. Ή μήπως έχει ήδη έρθει και δεν το μάθαμε ποτέ;

Στην εποχή που ζούμε δεν είναι καθόλου δύσκολο να «κρυφτείς» από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά την αυξημένη έκθεση στα social media. Zayn Malik και Gigi Hadid παρά τις δημοσιεύσεις τους στο Instagram φαίνεται πως έκρυψαν κάτι πολύ προσωπικό τους και όπως οι θαυμαστές έγιναν έξω φρενών μόλις έμαθαν πως… παντρεύτηκαν. Τι συνέβη όμως;

Τα νέα ήρθαν από την Ingrid Michaelson, στενή συνεργάτιδα του Zayn, όπου στην πλατφόρμα του Patreon αποκάλυψε πως Malik και Gigi παντρεύτηκαν. Σε κλάσματα βέβαια δευτερολέπτων αυτή η είδηση πήρε τεράστιες διαστάσεις και αμέσως έγινε trend το… «Zayn Is Married».

Οι θαυμαστές του αμέσως έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις στο Twitter και έδειξαν πόσο δυσαρεστήθηκαν, το αστείο δε της υπόθεσης είναι πως η Ingrid απάντησε αμέσως με ένα tweet της και εξομολογήθηκε ένα τεράστιο λάθος της.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved