Zayn Malik: Η κόρη του άλλαξε τη ζωή του και δεν θα πιστέψεις τι λέει για αυτό

Τελικά είναι εύκολη υπόθεση να είναι ο Zayn… μπαμπάς;

Ποιος θα περίμενε μια τέτοια αποκάλυψη από τον αγαπημένο Zayn Malik; Εκείνος και η Gigi Hadid είναι νέοι γονείς και όπως αποδεικνύεται το να είσαι μπαμπάς, δεν είναι εύκολη υπόθεση, ή μήπως είναι; Είναι γεγονός πως η ζωή τους άλλαξε ραγδαία, αφού προτεραιότητα πια έχει η μικρή Khai.

Όπως έχεις δει και στο Instagram, είναι υπερ- ευτυχισμένοι με τον ερχομό της πρώτης τους κόρης. Τα προσωπικά προφίλ τους στα social media έχουν γεμίσει με γλυκές φωτογραφίες της οικογένειας.

Όσον αφορά πάντως τις πατρικές υποχρεώσεις που έχει ο Zayn, σίγουρα η νέα αυτή καθημερινότητα είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που έως τώρα είχε συνηθίσει. Αφορμή της εξομολόγησής του στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε στο Valentine του iHeartRadio. Ο διάσημος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως η Khai είναι ένα εκπληκτικό μωρό ωστόσο πάντα πίστευε πως η μετάβαση αυτή, από εργένη καλλιτέχνη σε υπεύθυνο πατέρα είναι δύσκολη.

«Δεν περίμενα να προσαρμοστώ. Πάντα κοιτούσα τον εαυτό μου, ασχολούμουν με τη δουλειά μου, έγραφα μουσική, ηχογραφούσα και ήμουν επικεντρωμένος στην καριέρα μου» είπε μεταξύ άλλων ο Zayn.

Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του. Παρακολουθεί μαζί της παιδικές ταινίες, της τραγουδά και νιώθει και εκείνος μαζί με την Khai παιδί.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved