Gigi Hadid και Zayn: Πώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους

Η Gigi σε περίπου ένα μήνα πρόκειται να γεννήσει την κόρη τους.

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik είναι πανέτοιμοι να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί αφού περιμένουν την γέννηση της κόρη τους μέσα στον Σεπτέμβριο. Το 25χρονο topmodel αναμένεται να γεννήσει πολύ σύντομα και λίγο πριν γίνει αυτό έσπασε τη σιωπή της δημοσιεύοντας για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες όπου την βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλιά.

Το ζευγάρι έφυγε πρόσφατα από το τεράστιο σπίτι τους στην Πενσυλβάνια και μετακόμισαν μαζί με την Bella Hadid στο πρόσφατα ανακαινισμένο ρετιρέ τους στο Μανχάταν, αφού η Gigi σχεδιάζει να γεννήσει στην Νέα Υόρκη. Με λίγα λόγια, όλα είναι κανονισμένα για την άφιξη του μωρού της Gigi. Σύμφωνα μάλιστα με το perezhilton.com, το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει τα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο, διαβάζουν βιβλία για γονείς ενώ έκαναν άπειρες ερωτήσεις στη μαμά της ξανθιάς καλλονής, Yolanda Hadid.

https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μέλλουσα μαμά είχε χαθεί από τα social media το διάστημα της εγκυμοσύνης της αφού όπως δήλωσε ήθελε να περάσει αυτή την περίοδο ήσυχα και μόνο με τα κοντινά της πρόσωπα. Κατηγορήθηκε πολλές φορές ότι "κρύβει" την εγκυμοσύνη της, εκείνη όμως παρέμεινε σιωπηλή μέχρι σήμερα, που έκανε μια τελείως απρόσμενη κίνηση δημοσιεύοντας τις παραπάνω φωτογραφίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν σαν βροχή και ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια σε μία μόλις ώρα ενώ όλοι της οι φίλοι έγραψαν όμορφα σχόλια και πολλές ευχές. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα ενώ περιμένουμε με αγωνία τις πρώτες φωτογραφίες από το μωρό του όμορφου και αγαπημένου μας ζεύγους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved