Τα κοριτσάκια είναι διάσημες αδερφές και δε θα τις αναγνωρίσεις

Δεν πάει το μυαλό σου!

Δεν είναι λίγες οι celebs που μας έχουν συστήσει τις αδερφές τους και μάλιστα κάνουν την ίδια καριέρα. Μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες με τις αδερφές του και μάλιστα εμφανίζονται δημόσια μαζί αποδεικνύοντας πως είναι πιο δεμένες από ποτέ.

Στην προκειμένη περίπτωση τα κορίτσια ακολουθούν όντως την ίδια καριέρα ωστόσο είναι πολύ διαφορετικές, τόσο στην εμφάνιση όσο και στα βήματα τους. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, από μικρή ηλικία η μια εκ των δύο έγινε διάσημη αφήνοντας πίσω την μικρότερη αδερφή της.

H μικρότερη της οικογένειας ήρθε στο προσκήνιο πριν περίπου δύο χρόνια όταν αποφάσισε να δημοσιεύει τα έργα της και αμέσως ο κόσμος την λάτρεψε. Μιλάμε φυσικά για δύο κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και ναι, έχουν τραγουδήσει και μαζί. Αν και παλαιότερα δεν είχαν και τις ιδανικές σχέσεις φαίνεται πως τώρα έχουν καταφέρει να συμβαδίσουν σε όλους τους τομείς. Είναι αγαπημένες και μάλιστα τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε η μεγαλύτερη αδερφή στα social media.

Λοιπόν, αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια κορίτσια αναφερόμαστε να σου πούμε πως πρόσφατα- και οι δύο- κυκλοφόρησαν νέα τραγούδια και μάλιστα αμέσως έφτασαν σε υψηλές θέσεις. Εκείνο φυσικά που παραλείψαμε να σου πούμε είναι πως είναι από οικογένεια μουσικών, κάτι που δικαιολογεί και την… καλλιτεχνική τους φλέβα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved