Είναι αυτή η αγαπημένη σου pop star; Στη φωτογραφία αυτή είναι αγνώριστη

Δε μοιάζει σε τίποτα με το pop είδωλο που γνωρίζεις.

Πρέπει να παραδεχθείς πως δε θα φανταζόσουν ποτέ πως αυτό το κοριτσάκι είναι η αγαπημένη σου pop star. Η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει επηρεάσει σημαντικά τη νεολαία με τη μουσική της και φυσικά θεωρείται το απόλυτο pop είδωλο.

Αυτή η περίοδος όντως είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωή της αφού παρέα με τον αγαπημένο της, εξίσου αξιόλογο καλλιτέχνη περνούν ευχάριστα την καθημερινότητά τους, ακόμη και στην καραντίνα. Πρόσφατα μάλιστα εμφανίστηκαν δημόσια να περπατούν αγκαλιασμένοι. Εν τω μεταξύ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στα social media. Αυτή η πληροφορία ίσως να σου φέρνει στο μυαλό και την καλλιτέχνιδα στην οποία αναφερόμαστε.

Για να σε βοηθήσουμε, ένα κομμάτι της το 2019 είχε σπάσει τα ταμεία και μάλιστα ήταν το τραγούδι που σηματοδότησε την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Το «Senorita» ήταν ένα κομμάτι που ερμήνευσε με τον αγαπημένο της και όλοι λάτρεψαν από το πρώτο άκουσμα.

Μήπως τώρα είναι ξεκάθαρο το πρόσωπό της; Τι κι αν έχεις μια υποψία για το ποια κρύβεται πίσω από αυτό το γλυκό κοριτσάκι, είναι γεγονός πως είναι αγνώριστη. Στη φωτογραφία βρίσκεται με τη μαμά της, τη δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ναι, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved