Noah Centineo: Είναι αγνώριστος με το νέο του look και το Insta έχει ερωτευτεί(photo)

Πραγματικά είναι σαν να μιλάμε για κάποιον άλλον.

Το αγόρι της σειρά «To All The Boys» έχει πραγματικά αλλάξει ριζικά! Ο 24χρονος ηθοποιός απέκτησε ένα τεράστιο fun club που τον ακολουθεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνισή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτή τη στιγμή ο Noah Centineo είναι αγνώριστος και το Instagram τον έχει ερωτευτεί!

Είναι γεγονός πως δεν θα έμενε σε έναν μόνο ρόλο, αφού ο πανέμορφος ηθοποιός πρόκειται να είναι το πρόσωπο της νέας σειράς της DC με τίτλο «Black Adam». Αυτός θα είναι ένας κόντρα ρόλος για τον Noah, αν κρίνουμε δηλαδή από την εμφάνισή του, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις τον δεις θα ενθουσιαστείς.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι είχαν ήδη φανταστεί πως ο νεαρός ηθοποιός κάτι ετοιμάζει. Όπως αναφέρει το HollywoodLife, τους είχε ρωτήσει με ένα insta story του αν θέλουν να ξεκινήσει και πάλι τη γυμναστική. Ναι, σωστά διάβασες, όχι πως ο Noah ήταν αγύμναστος, τα αποτελέσματα όμως της σκληρής προπόνησης που κάνει τώρα είναι συγκλονιστικά.



Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν και μάλιστα έχει ήδη «χτίσει» τους κοιλιακούς του. Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως το post του γυμναστή του με τον ίδιο να γυμνάζεται είναι το κάτι άλλο. Έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 8 χιλιάδες likes. Όλα τα κορίτσια τον έχουν ερωτευτεί και ναι,είναι το νέο celeb crush μας.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες του και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved