20 φωτογραφίες της Ariana Grande που αποδεικνύουν πως είναι η απόλυτη pop star

Δεν έχεις αντίρρηση!

Όταν ακούς το όνομα της Ariana Grande, σίγουρα στο μυαλό σου έρχονται οι επιτυχίες της, τα albums και τα singles που έχει κυκλοφορήσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Ari έχει ένα τεράστιο φανατικό κοινό που την ακολουθεί χρόνια τώρα κι αυτό δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς πως εμφανίστηκε στο φως της δημοσιότητας σε νεαρή ηλικία, μέσα από τις εφηβικές σειρές.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει τα τραγούδια της να ακούγονται σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στις λίστες των charts αλλά και του Billboard. Οι συνεργασίες της επίσης έχουν κάνει θραύση και το σχετικά πρόσφατο «Stuck With You», με τον Justin Bieber κατάφερε να γίνει Νο1 προτίμηση του κοινού.



Λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που το κορίτσι μας έχει ανέβει στη σκηνή και έχει εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες της αλλά κυρίως με τις εμφανίσεις της. Έχει τον τρόπο να καθηλώνει το κοινό της και η σκηνική της παρουσία σίγουρα «βάζει κάτω» πολλές μεγάλες stars.

Πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία και οι παρακάτω φωτογραφίες που θα βρεις στη gallery το αποδεικνύουν. Είναι γλυκιά, είναι ταλαντούχα και συνάμα sexy και δυναμική. Σίγουρα είναι η απόλυτη pop star και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Δες στην παρακάτω gallery τις 20 καλύτερες φωτογραφίες της. Εμφανίσεις που σίγουρα έχεις ξεχάσει και αξίζει να θυμηθείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved