Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τη χαρακτηριστική αλογοουρά της Ariana Grande (video)

Εσύ ακόμα να τη δοκιμάσεις;

Η κάθε μία celebrity ξεχωρίζει και για κάποιο διαφορετικό χαρακτηριστικό της εμφάνισής της. Για παράδειγμα, η Hailey Bieber έχει υπέροχη επιδερμίδα, η Kendall Jenner διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα, ενώ… η Ariana Grande κάνει πάντα την πιο εντυπωσιακή αλογοουρά.

Και αυτή η αλογοουρά είναι που σε κάθε εμφάνισή της σε κόκκινο χαλί ή στο stage μας ξετρελαίνει. Αλήθεια, εσύ την έχεις δοκιμάσει ή όχι ακόμα; Ξέρεις… είναι ένα super girly χτένισμα που πραγματικά μπορείς να επιλέγεις για εντελώς διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορείς να το κάνεις στην καθημερινότητά σου ή για να πας βόλτα στέλνοντας #6 στο 13033 μαζί με την κολλητή σου. Ταιριάζει, όμως, απίστευτα και στα Zoom parties που μπορεί να διοργανώνεις αυτήν την περίοδο με τις φίλες σου.

Και μη φανταστείς πως έχει κάποια τεχνική δυσκολία ή ότι θέλεις μία ώρα για να την κάνεις. Όχι! Ειδικά, μάλιστα, αν έχεις ίσια μαλλιά, θα χρειαστείς το πολύ δέκα λεπτά για να την πετύχεις. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλα τα βήματα για να γίνεις κι εσύ για λίγο… μια Ariana Grande.

Θέλουμε την προσοχή σου, όμως! Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις πρέσα ισιώματος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου, μην ξεχάσεις να τα ψεκάσεις με spray θερμοπροστασίας. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να έχεις τέλεια, υγιή και απαλά μαλλιά πάντα. Πάτα τώρα το play, βάλε και υπότιτλους με το cc και… καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: Whaaat? Η Demi Lovato άλλαξε πάλι κούρεμα και χρώμα μαλλιών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved