Αυτοί είναι οι χρήστες του Tik- Tok με τους περισσότερους followers (photo)

Εσύ ακολουθείς κάποιους από αυτούς;

Η πλατφόρμα του Tik- Tok έχει πλέον μπει για τα καλά στην … αρένα των social media και πρέπει να σου πούμε πως ανταγωνίζεται και με το παραπάνω κάθε άλλη εφαρμογή. Το ξέρεις ήδη- άλλωστε και εσύ είσαι fan- πως οι χρήστες του Tik- Tok έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν ολιγόλεπτα videos, βάζοντας φίλτρα, εφέ αλλά και φανερώνοντας τα… υποκριτικά τους ταλέντα. Είναι ένα Μέσο το οποίο κατά κάποιο τρόπο βοηθά τους χρήστες να είναι δημιουργικοί και ας μη μιλήσουμε για τα εκατοντάδες hacks που έχεις ανακαλύψει.

Εκτός από εμάς λοιπόν, αρκετοί είναι και οι διάσημοι που προτιμούν αυτή την πλατφόρμα με πρωταγωνίστριες την Addison Rae, τις αδερφές D’Amelios και πολλά ακόμη πρόσωπα τα οποία άνθισαν μέσα από αυτή την πλατφόρμα. Ηθοποιοί και τραγουδιστές επίσης επιλέγουν το Tik-Tok για να παρουσιάσουν τα νέα τους projects όπως ο Justin Bieber.

Λοιπόν, όσο καλά και να γνωρίζεις τα μυστικά του Tik- Tok και όσους περισσότερους διάσημους ακολουθείς πιστά σίγουρα κάποιοι σου διαφεύγουν! Υπάρχουν κάποια προφίλ που ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας και ναι, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Παρακάτω θα βρεις τα 10 προφίλ διάσημων που συγκεντρώνουν τους περισσότερους followers κι αν δεν τους ακολουθείς, ήρθε η ώρα.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved