Dixie D’Amelio: Είναι η πιο hot Tik-Toker & αυτές οι 20 photos το αποδεικνύουν

Έχεις δει πιο όμορφη;

Στην εποχή των influencers, των Tik- Tokers και των instagramers υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα προφίλ τους θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτές φυσικά είναι διάσημες pop stars όπως η Selena Gomez, η Rihanna, αλλά και η Addison Rae και ιδίως η Dixie D’Amelio.

Τόσο η Dixie, όσο και η αδερφή της Charli έχουν αγαπηθεί από το κοινό για τα υπέροχα χορευτικά videos τους, ωστόσο η πρώτη ξεχωρίζει λίγο παραπάνω μιας και έχει πολλά περισσότερα ταλέντα από όσα νομίζεις.

Αρχικά να σου πούμε πως είναι εξαιρετική τραγουδίστρια. Το τραγούδι της «One Whole Day», το κομμάτι με τον Wiz Khalifa έχει συγκεντρώσει στην πλατφόρμα της στο YouTube περισσότερα από 29 εκατομμύρια views κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος εκτιμά αυτό το νέο της καλλιτεχνικό βήμα.



Φυσικά, τα προφίλ της στα social media ακολουθούνται από χιλιάδες χρήστες και συγκεκριμένα στο Instagram έχει 23,6 followers. Λοιπόν, αν χαζέψεις λίγο τον λογαριασμό της θα βρεις πολλά αξιόλογα posts. Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και από επαγγελματικά projects έχουν τραβήξει τα βλέμματα των θαυμαστών της και αν μας ρωτάς είναι το απόλυτο icon.

Ανάμεσα στις 443 δημοσιεύσεις της υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο όμορφη, στιλάτη αλλά και sexy είναι. Αλήθεια εσύ τις θυμάσαι; Έχει ξεχωρίσει κάποιες από αυτές;

Δες στη gallery τις 20 καλύτερες φωτογραφίες της ASAP.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved