Ο αγαπημένος σου pop star ανακοινώνει: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς»

Υπάρχει κάτι που έχουμε χάσει;

Δεν είναι λίγοι οι celebrities οι οποίοι ανακοινώνουν το γάμο τους ή ακόμη και μια εγκυμοσύνη το τελευταίο διάστημα. Τα αγαπημένα ζευγάρια της δημοσιότητας φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχουν δεθεί και με το παραπάνω και το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι αναμενόμενο.

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος σου pop star μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη σύζυγό του και μάλιστα έκανε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, όσον αφορά φυσικά τα παιδιά που θέλει τόσο πολύ να κάνει.

Αφορμή αυτής της συζήτησης στάθηκε η συνέντευξή του στην εκπομπή του Zane Lowe στο podcast της Apple Music. Όπως φαίνεται, τόσο εκείνος όσο και η πανέμορφη σύζυγός του έχουν σκεφτεί σοβαρά να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και αυτό επιβεβαιώθηκε επίσημα!

«Αυτό είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο. Να ξέρεις, θα συμβεί τη σωστή στιγμή και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό» είπε ο διάσημος καλλιτέχνης και άφησε να εννοηθεί πως ήδη συζητούν και ονειρεύονται να κάνουν παιδιά.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως ο ίδιος μίλησε για το κορίτσι του με τον πιο γλυκό τρόπο και μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνο που τους έχει βοηθήσει να ταιριάξουν αρμονικά σα ζευγάρι είναι το γεγονός πως ήταν φίλοι πριν έρθουν πιο κοντά. «Υπήρχε εμπιστοσύνη εξ αρχής αφού γνωριζόμασταν ήδη σαν φίλοι και νομίζω για να κρατήσει μια σχέση πρέπει να είσαι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου.»

Ανακάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved