Η Λάουρα Νάργες ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει το Instagram

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Το έχουμε πει πολλές φορές, θα το ξαναπούμε και σήμερα. Η ομορφιά μίας κοπέλας δεν κρίνεται από το μακιγιάζ που θα επιλέξει ή που δε θα επιλέξει να κάνει. Το φυσικό πρόσωπο είναι πολλές φορές ακόμα πιο εντυπωσιακό, γιατί ακριβώς βγάζει κάτι που κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί: Εσένα.

Οι διάσημες συνήθως επιλέγουν να καλλωπίζονται με κάθε τύπου makeup κι αυτό γιατί βρίσκονται σε έναν χώρο που ζητάει διαρκή λάμψη από τις γυναίκες. Φυσικά και αυτές οι εμφανίσεις είναι υπέροχες και εντυπωσιακές, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη μαγεία της φυσικής ομορφιάς.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο και ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 400 χιλιάδες followers. Η παρουσιάστρια είναι ένα πολύ ακομπλεξάριστο παιδί και δε διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.




Πρόσφατα, λοιπόν, ένα story της τράβηξε τα βλέμματα, γιατί η αγαπημένη Λάουρα εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Η λήψη είναι από το ραδιόφωνο στο οποίο δουλεύει και είναι απλά αξιολάτρευτη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τόσο αυτήν όσο και περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved