Ελένη Φουρέιρα: 15 φωτογραφίες που έκαναν το Insta να χάσει τα λόγια του

Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, αλλά κάποιες φωτογραφίες κατάφεραν να πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα.

Συστάσεις για την Ελένη Φουρέιρα δε χρειάζονται. Πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει κατακτήσει χρόνια πια τον χώρο της showbiz με το ταλέντο του στο τραγούδι και στον χορό, με το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό και με την αξιολάτρευτη προσωπικότητα που έχει διατηρήσει ακόμα κι όταν έφτασε στην κορυφή.

Η Ελένη δεν ανήκει στις διάσημες που επαίρονται για τα όσα έχουν καταφέρει. Είναι δυναμική, πιστεύει στον εαυτό και στις δυνάμεις της, έχει αυτοπεποίθηση, όμως, ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει τους άλλους ως ανθρώπους που είναι πιο «κάτω» από εκείνη.

Η καριέρα της στον χώρο μιλάει από μόνη της. Στην Ελλάδα είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες τραγουδίστριες, ενώ, όταν πήγε στη Eurovision, όλη η Ευρώπη έμαθε το όνομά της και για πολύ καιρό ήταν το θέμα που συζητούσε.




Το performance της έφτασε μέχρι και στην Αμερική και ξαφνικά η Ελένη έγινε η Beyonce της Ευρώπης που όλοι θαύμαζαν και παρακολουθούσαν.

Με τούτα και με εκείνα, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη στιγμή που μιλάμε 1,1 εκατομμύριο followers και οι αναρτήσεις της γεμίζουν δεκάδες χιλιάδες σχόλια. Σίγουρα είναι όλες πολύ εντυπωσιακές, όμως, μερικές φωτογραφίες της Ελένης έχουν καταφέρει να κάνουν το κοινό να χάσει τα λόγια του με τη σέξι τους διάθεση και όχι μόνο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved